Vatten




Roe deer






Har inte haft lust att blogga tidigare idag, har inte gjort något förutom att vara i skolan och pluggat hemma. Inte så intresant. Har flera redovisningar den här veckan och nästa vecka, och kan typ inget :/

Igår var det iallafall dans, streetjazz. Det var helt okej, men trodde att det skulle vara jazz dans :D Ska prova dansa där nästa vecka igen. Annars har jag ju dans på Torsdagar.




Foto inspiration


Just an ordinary Monday





Var ju i skolan idag som vanligt, vi hade idrott, no, sv och franska och Idrott. Inga speciellt roliga lektioner. Hade även ont i huvudet de sista timmarna, men huvudvärken är nästan helt borta nu :)
Ikväll blir det dans, fast först ska jag äta middag. Hade tänkt att jag skulle se på mammor & minimodeller ikväll, men så kom jag på att min dans börjar 20.15 och slutar 21.30. Så missar det :/ Får väll spela in istället.



Det finns bara en bra sak med måndagar. Att det är så långt till nästa måndag.




Godmorgon, Ska gå till bussen om 20 minuter. Idag är det vanloga lektioner i skolan, juste kom nyss på att jag glömt idrotts kläder (Vi har idrott idag), så ska fixa iordning det strax.
Ikväll är det dans. Fast ska bara prova att dans ai den här gruppen idag och nästa vecka, läskigt. Det känns som om de kommer vara jätte bra och jag inte kommer kunna något :/



Dreams


29 Januari




Idag har jag inte gjort så mycket mer än att fota och räkna matte men nu ska jag äta middag. Ikväll är det tredje delen av Äkta människor, längtar tills det börjar :D Fast först ska jag försöka ta några toton på stjärnorna och månen om det går :D Lägger upp bilder på det senare.


Hello



Har suttit och pluggat matte någon halv timme idag, jag hann inte räkna klart alla sidor som man skulle gjort den här veckan. Men snart är jag klar med det.
Har även varit ute och tagit några kort, men det var vldigt kallt ute så gick in efter några minuter.
Nu ska jag äta lunch, det blir kina mat som är kvar från igår :D

Städat rummet, före och efter






Vad jag fick med mig hem




Idag åkte jag Nadia och Cassandra till centrum för att de skulle titta om det fanns longboard där och jag skulle titta på stativ, men vi hittade inget. Så vi åkte vidare till Gotissvampen för att öpa godis och sedan till Sickla.
I Sickla köpte jag ett stativ på El-giganten, det blev en som heter Hama star 32 och har bara provat den lite, men det värkar vara bra. Hittade även ett par jeans från Gina Tricot för 399:-, så jag har nästan inga pengar kvar ni :/ 
Nu ska jag se på Gladiatorena och äta mitt godis :D

13.10




Ska åka till centrum snart med Nadia och Cassandra, de ska köpa en varsin long board och jag ska titta på stativ. men ska nog köpa ett som finns i Sickla senare idag äller imorgon :D

Måste borsta mitt hår nu :)



Kort inlägg




Ikväll ska jag inte göra något förutom att se på tv + äta chips :D Mamma åkte till London idag, så jag sa till henne att köpa en mjukisdress till mig, för har ingen :( Så får se om hon kommer ihåg det. 
Imorgon ska jag träffa Nadia och kanske köpa ett stativ annars köper jag det på Söndag.

sweet dreams




Spikade upp min drömfångare på väggen i mitt rum i Måndags, fast glömde publicera inlägget. Så det gör jag nu :)

Vill ha..


Someone eats cookies


Woho



Dagen började med att jag vaknade för sent, åkte till skolan, hade mentorstid, franska och sedan matte. I slutet av matte lektionen fick alla som skulle vara med på danstävlingen gå iväg för att träna, de andra skulle räkna matte, läsa eller göra något annat. Jag Michaela och Nadia skulle igentligen inte vara med på danstävlingen men våran matte/no lärare övertalade oss att vara med. Så vi skrev upp oss på listan och gick iväg för att träna in en dans. Jag och Nadia skulle dans vals och Michaela och Nadia skulle dansa bugg.

Sen åt vi lunch och efter lunchen började tävlingen, trodde att det skulle gå rätt så dåligt för mig och Nadia, eftersom vi bara haft någon timme på oss att öva. Men... vi kom på andra plats av alla tjejer som dansade vals.
Michaela och Nadia kom på första plats i bugg bland tjejerna :D

Så det var bra att våran lärare övertalade oss att vara med :)

Hair



Kom hem från dansen för nästan två timma sen, vi har börjat med en dans som jag tror kommer bli jätte rolig. Den är iallafall rätt så bra nu ibörjan och man ska kasta med håret lite då och då :D
På Måndag har jag dans igen, fast ska bara prova att gå i den gruppen. Så får se om jag fortsätter gå på måndagar.


Imorgon är det Fredag, igen. Känns som om det nyss varit Fredag :O Men det skönt med helg igen. Imorgon i skolan är det pardans tävling, fast ska inte vara med. Men hoppas att de som inte är med får titta på medans alla andra dansar :)



Random fakta om mig




  1. Jag tycker att min klass är jätte bra, så ultimat. haha, men jag gillar den :D

  2. Jag fyller år om 44 dagar, och kan verkligen inte bestämma mig vad jag ska önska mig. Vill ha ett nytt objektiv eller photoshop, men vet inte vilken jag vill ha mest...

  3. Jag ska åka till Mallorca i Juni och till Italien i Augusti :D

  4. Jag tycker att delekatess knäckebröd är jätte gott.

  5. Jag vill göra om hela min design på bloggen, men vet inte hur jag vill ha den.

Banan smoothie och dans





Dricken en banan och kakao smoothie nu, fast den smakar jätte mycket banan så den är inte så god :/
Ska göra hallon nästa gång, mycket godare ju.

Om cirka en och en halv timme ska jag åka iväg till dansen med Naida och Micahela. Ikväll är det första gången på dansen den här terminen och jag tror att vi ska ha uppvisning på forellen i slutet! :D



Stylisterna



Just nu skriver jag lite på en engelska uppgift vi har, tror att den ska vara klar nästa vecka så gör klart den i skolan sen :) För nu ska jag se på stylisterna.



Dagens


Foto






Idag i skolan på syslöjden fick vi brodera och på hemkunskapen gjorde vi semlor, jag bakade med Nadia och Cassandra och våra semlor blev goda :) Brukar inte gilla semlor annars men dom här var mycket godare än de man köper! Vi hade vaniljsocker i våran grädde, så den smakade som vaniljglass. 
Det känndes som om tiden i skolan gick väldigt fort idag, men det är bara bra. 


Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, vill gå ut och springa. Fast det är kallt. Så kanske cyklar :D

Onsdag



Godmorgon, Idag är det Onsdag och vi sluta 14.00 woho! :D Vi har syslöjd och hemkunskap som också är kul. Så om några minuter måste jag gå till bussen.




hot chocolate





Just nu dricker jag varmchoklad gjord av kakao, fast tog i för mycket kakao så det är väldigt starkt.
Tittar också på dr. House, fast det är reklam nu.


Imorgon börjar vi 8.30 och slutar tidigt, vi har nästan bara roliga lektioner också. Syslöjd och hemkunskap + två tråkiga :D




Fotspår





haha, idag när jag kom hem från skolan. Så var det massa fågel fotspår på min tomt :D

Svt





Har tittat på serien Äkta människor ända sen jag kom hem från skolan. Trodde att den skulle vara jätte läskig från när jag sätt den på reklam, men det är den inte. Den är jätte bra, ni måste se den... Får vänta tills på söndag, för då kommer avsnitt tre ut :)



Idag var jag i skolan som vanligt, hade ingen speciellt rolig lektion och på so:n fick jag redovisa min nyhetsläxa. Brukar inte ha något promlem med att redovisa högt för klassen, eller asså jag gör det helst inte.. Men idag gick det inte så bra, glömde bort massa saker att säga :/ Nu är jag iallafall klar med nyhetsläxan.



Dagens Outfit



Munkjacka | gammal

Linne | Salt

Jeans | Zara






Colored Jeans






Skulle vilja köpa ett par såna här färgade jeans från Gina Tricot.
Skulle vilja de de lila eller gröna då, fast de skulle säkert vara för långa för mig.
Det är typ alla jeans får Gina tricot :(

My day




Då var det en ny vecka då. Idag i skolan så hade vi musik, idrott och andra lektioner, så tiden gick snabbt i skolan och idag har jag inte gjort något speciellt hemma. Har fotat lite och ska strax försöka fota hjärtbokeh. Så får se om det blir bra eller inte :) Lägger såklart upp det här om det blir bra, fast det får bli någon annan dag.

Om en timme börjar mammor och minimodeller, så ska se på det då. Missade förra veckan ;)

Skateboard



23 Januari





Godmorgon.


Idag vaknade jag halv åtta, så nu är jag helt klar för att gå.
Men vi börjar om ungefär en timme, så det är ett tag kvar :)
Ska se på tv och läsa några bloggar sålänge.

Det snöade jätte mycket igår, så nu kanske jag kan åka skidor :)
Få se när jag kommer hem från skolan.

Snow




About Today




Tog några bilder tidigare idag på min hamster Frank, så söt! Kan lägga upp fler imorgon.
Idag på konfan (haha, konfan) så fick vi lära oss om dop-pärlan, vi fick måla en kula guldig och så ritade man sig själv och satte bilden på en pinne, som man sedan stack ner i kulan. Efter det var dett typ en gudstjänst, sen slutade vi :D
Nästa träff är i februari, så det är ett tag kvar :)



Imorgon börjar vi 9.50, så skriver imorgon igen.

Foton och konfirmation



Hej hej, Idag har jag varit ute och fotat med michaela, kan lägga ut någon bild sen. För nu måste jag åka iväg till kyrkan, har ju konfirmation sak idag :) Skriver igen när jag kommer hem.



Före och Efter



Provade att göra mina ögon bruna. JAG ÄLSAKR BRUNA ÖGON! Så snyggt :D Skulle vilja ha det.

Stativ




Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har cyklat (på våran träningscykel), gjort en matteläxa, fotat och bara varit inne på datan. Just nu äter jag godis och letar efter ett stativ till min systemkamera. Letar också efter en fjärrutlösare, men hittar ingen som passar till min :/ Får leta lite till. Men tror iallafall att jag ska köpa ett stativ den här månaden :D

Italiensk Fastfood



Haha, kom på att nästa gång jag lagar mat här hemma ska jag laga linguine al tonno e pomodorini, det är pasta med tonfisk och körsbärstomater. Får se när jag gör det, kanske nästa eller näst nästa vecka :D

Smaka cola



Igår så var det en tävling som heter Smaka cola, på strandträffen.
Det fanns åtta olika cola märken, tex coca cola light, ica cola mm. Och så skulle man gissa vad det var för märke på colan man drack.
Trodde att jag hadde rätt på rätt så många, men när dom rättade den så hade jag bara två rätt :(
Jag kom på näst sista plats med Evelina :) 



Nagellack



Har just ätit middag, det blev gudfaderns pasta. Jätte gott!
Om ett tag ska jag åka iväg för att mötta Nadia och Evelina, ska fråga Michaela om hon också vill med.
Fast tror inte hon kommer vilja det :/

Juste imorgon ska jag, Cassandra, Michaela och Nadia ta foton ute. Tror att michaela skulle te en bild till nadia och Cassandra till deras blogg :) Om ni vill gå in på den, så är den länkad på sidan av bloggen.

Butter, Ham, Cheese



Gjorde en gif av min goda smörgås.

20/1


Bild från 25 december.



Idag var det rätt så sköna lektioner i skolan, inte så mycket att göra på dom. Vi körde badminpon på idrotten, och så fick vi veta rätt så viktiga saker på so:n och på resten av lektionerna var det inte så jätte mycket att göra. Jag och Nadia fick gå tidigare från våran sista lektion, för att vi blev klara rätt så fort :D

Senare ska jag mötta Nadia och Evelina. Vi ska till Strandträffen, för det ska typ vara någon tävling där. Så får se vad det är :) 



Bikini & Badtofflor




Kladdkaka




Just, bakade en jätte god kladdkaka med min lillebror i Måndags eller så var det tisdag. Kommer faktist inte ihåg när det var, men den blev jätte bra.
Det var första gången jag bakade en kladdkaka som blev bra, alla andra som jag har gjort har blivit jätte såsiga och när man skurit upp dom har det runnit ut sås :D

Dagens Outfit


Tröja: Gina Tricot / Jeans: Zara / Ring: Gina Tricot




Frukost




Äter den där smörgåsen som är på bilden just nu, den är faktist jätte god. Skinka, ost, gurka och sallad :D


Tv




Tittar på Simsons nu, är inte så jätte kul och har redan sätt det här avsnittet som är. Men har inget annat att göra.

Imorgon är det skola igen och vi börjar klockan åtta, vi slutar sent också... 
Aja, snart är det iallafall helg igen :D

Ny header



Gjorde snabbt en ny header idag, uppdatera sidan om du inte ser :)

18 Januari



Foton som jag tog tidigare idag.



Idag var jag inte så länge i skolan, för om man blev klar med allt innan lunch så fick man gå hem vid 11.30.
Så då fick jag gå hem. Gick hem till Micahela, där vi åt en varsin majsolv till lunch och sen gick vi ut och fotade en stund :D
Nu har jag precis tittat klart på en film och just nu letar jag efter en bra nyhet. (jag har nyhetsläxa till Fredag).
Så måste fortsätta leta nu.



Dreamcatcher





”Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.”



half black and white

Idag fortsatte vi med projektet i skolan, var inte så jätte kul. Fick typ räkna ut area, låsas ta ett lån och titta på möbler på datan. Imorgon är det sista dagen vi ska hålla på med det, så det är bra! Vi har ändå bara tre uppgifter kvar :)

Ikväll ska kanske jag och mamma och till simmhallen och simma igen, fast ska äta middag först.


.


Måndag 16/1




Har precis ätit klart min middag, det blev kyckling och blomkolsmos :)
Det var faktist rätt så gott.


I skolan idag hade vi projekt, då blev alla indelade i par och så skulle man söka efter en lägenhet, inreda den mm.
Så det är skönt, vi ska hålla på med det i två dagar till :D



Hårfärger





I skolan idag pratade jag och några andra om hårfärger. Så provade att färga mitt hår på ett redigerings pogram.
Skulle vilja ha mörkbrunt hår, fast hade det i 6 an och kommer ihåg att jag inte passade i det då :/ 
Fast ska nog inte färga håret mörkt.. Fortsätter att slinga det så som det är :D

Monday morning

Godmorgon, Jag gick upp för 30 minuter sen och nu är jag helt klar för att gå till skolan. Idag börjar vi 8.50 så jag ska läsa bloggar och titta på tv innan jag går :D Tror inte att det var vanligt schema idag i skolan, så får se vad vi ska göra istället. 



Juste det har börjat snöa igen! So good :)



Min morgon





Imorse vaknade jag rätt så tidigt eftersom det är skola imorgon, så har jag cyklat 1 mil på våran tränings cykel, ätit frukost och städat mitt rum. När jag städade mitt rum så tog jag in det bruna bordet till mitt rum, för mamma ville inte ha den i vårat allrum längre :) Så det blev bra. För allt i mitt rum är vitt...

universe in my hands


Hahha, provade att göra så rymden är i mina händer, blev inte så bra :/

New in


Från Salt

Från Gina Tricot

Från Bikbok



Idag var jag i Farsta centrum med Josefine, hade igentligen inte tänkt köpa något. Men nu är alla mina pengar slut. Köpte iallafall de sakerna som är på bilderna ovanför och ett linne från salt, men hittar ingen bild på den + att min kamera är urladdad :/
Men när vi skulle gå in på salt så stog det några utanför butiken och de hade stora skyltar som det stog "Rädda djuren på", för salt säljer typ pälsar...




Lovikavantar



Fredag den 13





Idag är det ju fredagen den 13, men jag har inte haft någon otur idag. Vi började vi 8, då hade vi mentorsamtal. Jag har fått en ny mentor som heter Gabriel, han är typ från spanien :) Så har vi dansat på idrotten och haft andra lektioner. 
Senare ska jag åka och simma med mamma och Isak, sen får jag se vad jag gör. Tror att jag bara ska se på tv..

Shake your hair





Weho, Imorgon är det fredag. Det känns som om dom här dagarna i skolan har gått jätte snabbt. Fast vi började ju i tisdags. Imorgon är det en rätt så lång dag i skolan, vi börjar runt 8 och slutar vid 15. Sen är det helg, så skönt! :D

Imorgon efter skolan ska jag åkta till simhallen och simma, med mamma. Fast vet inte riktigt om jag vill eller inte :/ Får se imorgon.



Servetter



Haha, hade inget att göra igår på kvällen. Så då skulle jag prova att vika servetter på olika sätt. Det blev inte så bra, men ska försöka lära mig att göra en fågel! :D

Sorry I'm Late




Om idag





Kom hem från skolan för ett tag sen. Idag hade vi matte, svenska, so och några andra lektioner.
När klockan var 14.15 så slutade vi våran so lektion och så trodde jag att vi slutade helt för idag..
Men dom hade gjort fel på vårat schema, så vi hade ett arbetspass efter so:n. 
Men vi fick gå hem :D


Just nu dricker jag varm oboy och äter ett äpple. Hade tänkt ta foto på min alovika vantar idag.
Fast nu är det rätt mörkt ute, så tar foto på dom imorgon eller i helgen.
Det har börjat snöa nu igen! Så det är bra, bara det kommer mer så man kan åka skidor :)



Ice



Blev inte så bra bilder, men försökte ta bilder på isen i frysen :)

Onsdag




Har precis gjort klart mina lovika vantar, så kan ta foto på dom imorgon och lägga
upp här på bloggen. Blev faktist nöjd med dom. Dom skulle igentligen bli en julklapp
till min mamma, fast nu är det försent.. Hon kan få dom som Januari present istället :)


Just nu håller jag på med att fota is med omvänt objektiv, men dom blir inte så bra.
Kan lägga upp någon bild på isen sen.

Banan & Hallon smoothie





Kom nyss hem från skolan, blev jätte hungrig och trött i slutet av sista lektionen. Men nu dricker jag en banan och hallon smoothie som är jätte god. När vi hade svenska lektion sa våran lärare att hon kommer välja ut en i klassen som ska stå och komma på en sak i 1 min. Läraren säger tex: Igår såg jag Emelie på en cykel affär. Då ska jag hitta på något och berätta om det. Vet inte om ni fattar, men jag kommer typ inte komma på något när det är min tur :/ 



11 Januari


Har på mig den här tröjan idag, den är jätte skön :)


Godmorgon, Vaknade för ungefär en timme sen. Så nu är jag klar för att åka till skolan. Idag har vi först några lektioner och efter det har vi syslöjd och hemkunskap :D Hoppas att jag har hemkunskap som sista lektion, för då kanske man kan gå lite tidigare. 
Måste gå om fem minuter..




Little black ball




En biljard kulla till Isaks mini biljardbort, har provat att spela på den. Men det är typ omöjligt. Antagligen så missar man kulorna för att det är så svårt att träffa dom med pinnen eller så fastnar kulorna under biljardbordet. Fast den är ju söt, ska prova ta foto på min hamster Frank eller på Bob när han sitter bredvid den. 


December 2011





snön kom aldrig, spelade bowling, julafton, fick en systemkamera i julklapp, nyår.

Dagens Outfit



Tröja: Åhlens | Jeans: Zara



Idag var det ju första dagen i skolan på det här året, det var inte så jätte mycket att göra. Vi fick mest veta vad vi ska göra och så i ämnerna den här terminen. Och så var det pasta, ost och skinksås till lunch. Oh I love it!
Tycker att det var skönt att börja skolan nu, fast skulle inte säga nej till några dagar till ledigt...

November 2011




Bakade macarons för första gången, höstlov, evelina, nadia och michaela sovde hos mig, målade usa-flagg naglar, det var den 11-11-11, började julpynta.

Black and White






Imorgon börjar ju skolan, men vet inte vilken tid. Så måste ta reda på det nu. Sen ska jag se klart på filmen: I hennes skor :)

Saker om mig




Jag tror att både min hamster och kanin kommer dö i år. Men hoppas inte.


I taket lyser stjärnorna är min favorit film och igår när jag hållde på med tv:n råkade jag radera den från min inspelningslista...


Jag fyller faktist år om 61 dagar.


Jag ska börja på dans en gång till i veckan, fast ska prova någon gång först.


Jag tycker att jag är jätte dålig på att skriva noveller och att stava, men fick rätt så bra betyg i änmet Svenska.


Att ha bruna ögon och blont hår tycker jag är jätte snyggt. Vill ha...

Oktober 2011




Var på läger med konfirmationsgruppen, började räkna ner till julafton, var på fotografiska med skolan, slingade håret mörkare,.

Jeansshorts




Imorse gick jag upp vid halv 10 och var rätt så trött då, hoppas jag inte är lika trött imorgon. För då ska jag upp till skolan. Sen åt jag frukost och tittade på tv, efter det kom jag på att jag ville göra min jeans som har gått sönder till ett par jeansshorts. Så då började jag göra det, men dom blev inga bra så jag slängde dom...




September 2011





Min lille bror fyllde 11 år, var på första konfirmationsträffen, skola och pluggade, skolfoto, orientering i skolan, fick hem mitt skolfoto, skoljoggen.

Lockar





Brukar nästan alltid platta mitt hår eftersom det annars är så tjockt. Men idag provade jag att göra lockar med plattången istället. Det blev inte så bra och det var bara några som syndes, får försöka igen någon gång så kanske det blir bättre.

New Years Eve





Idag var jag och såg på filmen New years eve med Michaela. Filmen var rätt så bra, men trodde den skulle vara lite bättre. Nu har jag ätit middag och ska strax se på tv.
Imorgon är det våran sista lediga dag och sen börjar vi skolan, kommer inte orka gå upp på morgonen sen..

Augusti 2011





Min mobil blev lagad (tappade den så att det blev sprickor på hela skärmen), ung08, passade en hund, skolan började och jag började i 8:an, Michaela fyllde år, hade godisförbud, bröt mitt godisförbud.

Juli 2011




Var på Marholmen, i Göteborg, liseberg, åkte göteborgshjulet, Skara sommarland, köpte en ny garderob.

Spagetti & Köttfärssås





Har laggat middag till familjen idag, det blev spagetti och köttfärssås. För vi fick en läxa i hemkunskap, att man skulle laga mat hemma någon dag under jullovet. Så nu är det klart! :D



Juni 2011



Sola, grönalund, badade första gången på året (i sjö), prao, grillad mat, skolavslutning, lärde mig göra fiskbensfläta, köpte många calipposhots, golf, middsommar.

Maj 2011




Va på Grönalund, köpte guldkort, va hos tandläkaren och drog ut en tand, Dansuppvisning.

Frostily



7 Janvier


Min hamster Frank


Sitter och lyssnar på musik i mitt rum nu och är jätte trött. Fast jag sov rätt så länge inatt. Idag har jag städat hela Pluttens (min kanins) bur. Villket var jätte jobbigt, eftersom det var så kallt ute. Efter det tänkte jag ta ut honom fast han satte sig längst in i ett hörn. Så får väll ta ut honom senare eller imorgon.
Vet inte vad jag ska göra nu, ska nog se på en film som vi hyrde för någon dag sen. Det är Green Lantern, vet inte om det är så bra. Men det får jag se. 

Middag





Vi sitter och tittar på Irene Huss nu, fast mamma skulle typ bara ringa någon. Så det tar väll ett tag...
Senare ikväll ska vi över till våra grannar och äta middag där, tror vi ska äta lax. Sen så ska jag nog gå hem därifrån. För det är inget kul där. Asså det är typ en 7 årig kille och sen Isaks kompis :/ Not fun..

6 Januari




Var ute och fotade med Michaela för ett tag sen. Fast det var så kallt, hoppas det kommer mer snö snart! :D
Har också varit och köpt godis, så äter faktist en godis bit nu. Ska gå ner till mamma & Tommy för att se på en film snart.




Snow




Tog ut Plutten för att fota honom i snön för några minuter sen. Han är så söt när han springer runt helt själv utan att man behöver hålla i kopplet. Har på kopplet ifall han skulle sprinag iväg eller bli rädd för något.
Om ett tag ska jag och Michaela gå ut och fota, hon skulle bara göra något först. Så jag sitter och passar en potatisgratäng som sitter i ungnen just nu, och snart är den klar :)



water drops 2


April 2011



Sålde korv/fika med klassen för att få in pengar till våran klasskassa, solade utomhus, åkte rullskridskor, påsk, såg Never say Naver, fångade en stor död gädda i en sjö.

Mars 2011



Jag fyllde 14 år, skola, var i Romme och åkte skidor med familjen, hejade på the Moniker i Melodifestivalen.



Februari 2011




Fick en ny mobil (htc) och spelade unblock me hela tiden.



Januari 2011




Kommer inte ihåg så mycket från Januari. Vet iallafall att jag åt jätte mycket nudlar.



Hiss & Diss



Att det har börjat snöa.

Jag har tittat på en film nästan varje kväll, ska se på en ikväll också :)


Ananas, haha. Det är gott.


Kortspelet Tecken. jag har alltid så bra tecken :D






Spelet Råttfällan, trodde det var kul men när jag spelade det märkte jag att det var tråkigt.


Att skolan börjar på tisdag.



Happy




Nu är det en ny header uppe på bloggen då.  Gjorde bara en snabbt, eftersom jag inte gillade bilden som jag hade tidigare.
Idag har jag klippt mig. Klippte mig inte så jätte mycket, bara det slitna. Så nu känns håret mycket tunnare :)


När jag kom hem idag började det snöa. Gissa om jag blev glad? har längtat efter snön jätte länge. Men nu är den här, hoppas bara det kommer mycket mer snö. Så att jag kan åka skidor.



Peaceful day



Idag har det nästan bara regnat här hos mig. Har inte gjort så mycket, varit med mina djur, data tittat på tv och snart ska jag smaka en tigersockerkaka som mamma nyss bakat.

Imorgon ska jag iallafall in till stan och klippa mig, skulle ju klippt mig i Måndags. Ska inte klippa så mycket, bara lite :)



water drops



sweatpants




Har på mig mina jätte sköna mjukosbyxor nu, jag älskar dom. Provade att ta vattendropp bilder för några minuter sen, har aldrig gjort det förut. Så resultatet blev inte så jätte bra. Fick typ två eller tre bra bilder :/
Ska ladda upp bilderna till datan nu, så ni får snart se dom :)



Promenad




Åt nyss middag och ska snart gå på en kort promenad med mamma, sen ska vi se på the holiday.

Mini biljardbord


Isaks mini biljardbord som han fick i julklapp.


Just nu spelar jag och Michaela wii, fast Isak kom nyss och tog kontrollen. Så ska försöka få tillbaka den strax.
Ska hjälpa michaela med en sak på hennes bogg också :D



Min frukost idag



Just nu äter jag frukost, vaknade rätt sent idag. Men om några dagar ska jag försöka vakna tidigare. Skolan börjar ju om en vecka.

Äter iallafall filmjölk med havregryn och russin i. Det är jätte gott :)



Four Photos




Några bilder jag tog tidigare idag.

Skulle klippa mig

Åkte in till stan vid 16, skulle klippa mig. Men det hade blivit något fel med bokningen, så fick boka om en tid. Ska klippa mig på torsdag istället :)

Handlade lite kläder, köpte en tröja för ett presentkort, ett linne som var på rea och ett par byxor som jag ska ha på idrotten.




Amerikanska pannkakor





Gjorde amerikanska pannkakor med Isak till lunch, det var gott. Fast nu är jag jätte mätt.
Om en timme ska jag åka in till stan och klippa mig, jag ska inte slinga håret idag. Tror att jag gör den nästa månad :D

Ska gå ner till Michaela eller Josefine sålänge.






Isprinsessan



Godmorgon, vaknade av att telefonen ringde och såklart hann jag inte svara. Jag drömmde att jag var på språkresa i England och att jag hade med mig jätte mycket pengar så att jag skulle kunna handla kläder på primark. 

Tittar på filmen Isprinsessan just nu :)



Cluedo




Spelade Cluedo med Mamma och Tommy för ett tag sen. Vann tyvär inte.



Pictures from yesterday



Fyrverkerier




Det här var typ de bästa bilderna jag fick på fyrverkerierna, alla andra blev suddiga. Jag hade ju inget stativ.
Fast ska nog köpa det någon gång den här månaden :)