Fruktsallad



Direkt när jag kom hem från skolan gjorde jag i ordning en fruktsallad med hallon i som jag kunnde äta på sängen samtidigt som jag tittade på tv. Har fått en ny säng som är 120 cm och min förra var 90 cm, så den känns jättestor.

Nu ska jag gå till josefine denna fredagskväll :)

Torsdagslista

5 saker jag gjorde igår
Åt popcorn
Drack läsk
Stekte pannkakor
Såg på "Awkward"
Tittade på två filmer på tv:n

5 saker jag längtar efter
Balen
Sommaren
Språkresa
Göteborg
Gymnasiet

5 saker jag vill göra
Tälta mycket med kompisar i sommar
Åka till ett fint ställe och fota
Bli brunare
Åka till Frankrike
Ha bruna ögon

5 serier jag följer
Awkward
Pretty little liars
Revenge
Underemployed
Tonårsbossen

5 saker jag gillar att äta
Lassagne är det bästa som finns
Nutella på smörgås är också gott
Kiwi är gott fast det kliar i halsen när man äter det
Glillad majs är gott på sommaren
Grillade marshmallows är ett måste när man grillar



23/5-2013



Känner mig glad idag, men det beror väl på att jag sovit hela natten och vaknade av mig själv på morgonen (utan väckarklocka). Passade på att fota lite när jag gått upp och idag har jag på mig en ny tjöja/poncho från zara som jag köpte för någon vecka sen. Idag börjar jag klockan 11 och då ska klassen åka in till stan och gå till Kungsträdgården, sen slutar vi. Så tar med mig kameran och hoppas att träden fortfarande blommar så att jag kan fota dom. Sen ska jag och Nadia gå till panduro samt några andra butiker och handla småsaker.

Franska nationella


Hej, nu är det inte lång tid kvar på denna termin i skolan. Tänk att jag snart gått ut nian och ska börja gymnasiet. Känns konstigt men kommer ändå bli skönt. Vi har iallafall några projekt och redovisningar i olika ämnen som ska vara klara om någon vecka så snart är allt plugg över och sedan kan man bara slappa och njuta av den sista tiden. 

Idag hade vi franska nationell hela dagen i både hör, läs, skriv och tala. Vet inte alls hur det gick men det kändes okej. Nu har vi gjort alla nationella prov och det är bra :))))


Kaninutställning

Den andra dagen i Söderköping åkte vi iväg till ett kafé som låg en bit utanför staden. Där hade de en kaninutställning.


Det stod massor av burar med olika slags kaniner i ett stall där. Så vi gick runt och betygsatte dom efter söthet.


De flesta var jätte söta.

Men en del var lite annorlunda.

Sedan vägdes de och blev besiktade av en domare.

När jag åkte därifrån blev jag jätte sugen på att köpa en ny kanin, men vet att jag inte skulle orka att ta hand om en till och den skulle säkert leva mer än 5 år.

 

Söderköping

I Fredags åkte jag och Michaela ner till Söderköping för att hälsa på hennes farmor och övernatta där en natt. Det var bra väder och vi åt massvis av god mat. Fotade inget första dagen men här är några bilder från andra dagen då vi gick runt i staden. 

 

4 Maj



Ja, redigerad. Håller på att prova olika efekter, inställningar och massa saker på photoshop. Börjar hitta lite bättre nu men känner mig fortfarande fett förvirrad varje gång jag öppnar programet.
_____________________________________________________________________________________________________________

Idag vid 13-14 mötte jag Josefine och Nadia och vi tog bussen till centrum där vi gick runt ett tag. Köpte ett ljusrosa nagellack som jag tycker har en jättefin färg och en mörkblå kjol till sommaren. När vi kom hem plockade vi med oss blommor som vi sedan använde till att göra frisyrer (som ni ser i inlägget under). 


Blommor i håret


Tidigare idag gjorde jag, Nadia och Josefine flätor och stoppade i vitsippor i håret + fotade våra fina frisyrer. 

Jordgubbar en fredagskväll



Hej, idag har jag hunnit med rätt mycket. Bland annat pluggat en del samt bakat en kladdkaka. Just nu sitter jag och äter jordgubbar som jag åkte iväg med Josefine på longboard och köpte tidigare. Det börjar verkligen bli varmt ute nu, men hoppas på fler plusgrader till nästa vecka.

Valborg


Igår hade vi en helt vanlig skoldag men den slutade lite tidigare eftersom de sista lektionerna blev inställda. 
Vid fem kom Josefine, Frida och Michaela till mig för att vi skulle laga mat. Vi gjorde wok med nudlar och det blev faktist jätte gott. Efter det åt vi jordgubbar doppade i choklad och såg på filmen the host, som var jätte bra :)