Grilla marshmallows


Hola, vaknar väldigt tidigt varje morgon nu. Varför? Jag vill ju sova ut på lovet. 
Men har precis ätit frukost och jag åt fil med kanel och socker. Om du är dålig på att komma på vad du ska äta på morgonen. Ät det då. Jättegott.

Ikväll ska jag sova hos Frida med Josse igen, vi ska iväg och köpa några saker och göra en sak. Sen ska vi grilla marshmallows på kvällen, så det blir gott :)
Föresten det är halloween idag, jag trodde det var det i Lördags, haha. Stackars barn som kommer och plingar på hos oss. De kommer inte få något, eftersom vi inte viste :D

Project runway


Igår kväll var jag med Josefine och Frida, vi åkte runt till några olika ställen och så kom på flera saker som vi ska göra på höstlovet. Sedan åkte vi hem och sov hos mig.

Nu tittar jag på Project runway och blev as sugen på att sy något. Vet inte vad och har inget tyg hemma, så det går ju inte att göra det nu då :/ 
Får se hur det blir..

En enkelbilljet till framtiden


Sova, Äta och FotograferaÄntligen är det höstlov, ska bli så skönt. Ska bara sova, äta och fotografera hela höstlovet. Så bra.

Men idag var vi inne i stan med klassen. Vi hade stadsvandring på morgonen, vilket var väldigt kallt. Efter lunch gick vi till Nationalmuseet där vi fick välja ut en tavla för att sedan rita av den. Tror att det blir en viktig del av bildbetyget. Fick även en toblerone när jag var klar :)

Så det har jag gjort idag. Senare ikväll ska jag iväg till Strandträffen, där det är Hallowen tema har jag för mig, kommer nog vara rätt många där ikväll tror jag :)

Lycka

 
  

Igår kom det nya avsnittet av Pretty little liars ut, har längtat så mycket efter det. 
Så har endast en sak att skriva: Börja titta på Pretty Little Lias och du är en ultimat majs :)

Blue


25 OktoberDen här veckan har vi haft projekt vecka, då vi håller på med olika saker innom ett speciellt tema. I år har min klass gjort "sommarpratarna" två och två och en teknik uppgift. Man gjorde båda uppgidterna med Michaela och vi blev klara väldigt snabbt. Så nu är jag hemma och ska göra lunch, ska åka tillbaka till skolan till 16.20. Då vi har öppet hus :/

Imorgon ska vi till stan och gå på ett museeum, sen har vi höstlov! :)

.


Bilder från AugustiSatt och tittade igenom mina bilder på datan och så kom bilderna från konfirmationen upp. Kom på att jag inte lagt upp några av dom, så därför läggar jag upp dessa fyra bilder på oss i våra långa vita klänningar. Bättre sent än aldrig :)

She wants to move

 


Hola, just nu väntar jag på att Michaela ska komma upp till mig för att plugga matte. Vi har ju prov i de imorgon, så vi behöver lära oss mer om det.
Igår hade vi dans, och vi började med en ny dans. Jag älskar den. Den är så bra, fast låten är mindre bra. "She wants to move - n.e.r.d.s
Fick även ett litet eiffeltorn av Josefine som kom hem från Paris i Söndags, så den har jag placerat in i mitt rum :)


Blue like the ocean


Ny veckaHola, nu är ju prao veckan slut så idag var det skola då. Så en helt vanlig måndag har det varit idag. Skola, plugg, mellan god mat, och sämst hår dag. Senare ikväll är det dans, så det längtar jag efter. Ska dricka oboy och skriva klart mitt argumenterande tal nu så att tiden går snabbare :)

Bulle


Idag var det den näst sista dagen på praoen och det blir bara lättare och lättare med olika uppgifter för varje dag. Men imorgon är det sista dagen där då. Både skönt, men jobbigt att skolan börjar igen nästa vecka. Då vi har matte prov och några uppgifter som ska in.
Det är iallafall kanelbullens dag idag, så passade på att köpa hem en varsin bulle. Så nu har jag ätit upp den och tittar på halv åtta hos mig :)

Raspberry teaGodmorgon, gick upp för ungefär en halv timme sen. vet inte varför jag gick upp nu, när jag börjar klockan tolv idag. Men, då hinner jag titta på tv, äta en god frukost och börja med några frågor till praoen.


två leendeIdag har våran skola studiedag, men eftersom min klass skulle på prao. Får vi inte vara lediga. 
Så nu är första dagen avklarad. Det var rätt så kul men det blev väldigt stressigt runt omkring lunch tid.
Men nu har jag kommit hem och ska börja med en prao uppgift, äta middag, åka till dansen och sedan sova :)