Juldagen


Igår var min mormor och min morbror här och firade julafton. Det har blivit som en tradition att dom kommer hit på julafton, så vi är inte så många. Vi körde julklapps leken och körde cluedo så det var kul. Förutom att jag blev klapplös under julklapps leken, fast min mormor är så snäll och gav bort sina vinster till mig :)
Jag fick en iphone för några veckor sen och det var en tidig julklapp så igår fick jag fina påslakan, en berlock, en spikmatta och lite pengar till en kamera jag sparar ihop till. Så är nöjd med gårdagen.

Snow Globe


Idag köpte jag julklappar så nu har jag köpt allt. Vi ska köra julklapps leken i år behlvde hitta något som både killar och tjejer mellan åldern 12-65 år kan ha. Så köpte snö globen ovanför och ett paket after eight. Jag ska ta after eight paketet, annars kommer det hände något dåligt för den som får den.
Men imorgon är det ju julafton (som alla vet) och vi ska bara vara hemma här och några släktingar ska komma hit.

Vet inte vad som hände med detta inlägg. Det blev kursiv text fast jag försöker ta bort det :(

Jullov


Nu har vi haft jullov i två dagar med det känns som om vi haft lov mycket längre, då jag har legat hemma båda dagarna eftersom jag blivit sjuk. Blev sjuk första dagen på jullovet och hade inte varit sjuk på hela terminen, varför?
Aja, tänkte åka iväg och köpa julklappar idag för mådde lite bättre men orkade inte :/ Så måste köpa juklalappar snart innan julafton. Vet bara inte vad jag ska köpa till min lillebror.