25/7Nu har jag gjort en ny header, gillade inte den förra så mycket så det fick bli en ny. 

Senare ska jag ut och springa och så ska jag se på det nya avsnittet av Pretty little liars med Michaela och Cassandra.
Vet inte vad jag mer ska skriva om, orkar inte blogga längre. Kanske ska ta en bloggpaus i någon/några veckor :/ Får se..

Some new clothesKöpte dessa tre kläddesplagg förra veckan plus en tröja från abercrombie & fitch och ett linne från Zara som ligger i tvätten just nu. 

Jordgubbar


MondayHar ju varit i Malmö och i köpenhamn, där vi gick runt i affärer och åkte till olika platser. Vi åkte till bland annat Ystad och till en rätt så lång strand. I malmö gick vi på Tivoli Garden och så handlade jag några klädesplagg som jag kanske lägger upp här senare. 

________________________________________________________________________________________

Idag har jag och Michaela varit i stan. Jag klippte mig och så gick vi till affären Hollywood för att se om en longboard jag vill ha fanns där. Men den fanns såklart inte där :/ Så har jag precis beställt den, hoppas den kommer innan helgen så att jag kan åka något den här veckan :D

Four daysHar precis packat kläder och lite annat som behövs till imorgon. För då ska vi åka till Malmö i två nätter och sedan åker vi till Köpenhamn en natt. Där ska vi gå runt i affäret, äta på resturanger och bara titta på turist ställen. I Köpenhamn ska vi gå på ett tivoli också :D 

Så skriver förmodligen igen på Lördag eller Söndag, för åker tidigt imorgon..

Såg igår på bio

 

Triangel


Köpte tröjan på bilden för ungefär två-tre veckor sedan. Tror att det är min nya favorit tröja ur min garderob

Sunny MondayGodmorgon, vaknade imorse av att den bil körde upp på gården och att den tjej pratade jätte högt. Så nu har jag varit vaken ett tag.
Idag är det även sol, så ska försöka vara ute mycket idag. Eftersom der regnat så mycket nu. Men nu ska jag ringa Michaela igen och se om hon vill åka och bada någonstans :)

MarholmenTror att det har gått ungefär två veckor sen jag senast bloggade. Hade tänkt skriva något inlägg förra veckan men orkade inte och sen kunder jag inte. Förra veckan jag jag iallafall på Skara sommarland i två dagar och så bodde vi på hotell i staden Skövde. När vi kom hem därifrån var jag hemma några dagar. Tältade med vänner och så badade jag första gången i Sverige för i år. Det var väldigt kallt, så tror inte att jag kommer bada så mycket mer i år. 

På lördagen åkte jag och min familj iväg till Marholmen, en ö som ligger en bit utanför Norrtälje. De senaste åren har vi hyrt en stuga som ligger några meter från en brygga som vi brukar sola/fiska vid :) 
Så förra veckan bestog av minigolf, fiske, fotografering, trampbåt, hundar, grillad mat, släktingar, promenader, moln, sol, åska och så läste jag mycket :)

Igår, idag, imorgonIgår morse regnade det så jag och min familj körde bowling mot Tovas familj. Det gick bra för mig i början men mot slutet började det gå sämre. Tovas familj vann, men får hoppas att vi vinner nästa gång :)
Så när vi kom hem hade det blivit soligt ute, jag och Tova gick iväg till Alby och fotade och när vi kom tillbaka la vi oss och solade på hennes studdsmatta. På kvällen åt vi tacos där.

Idag har jag varit med Frida och Josefine. Vi har till mesta del spelat ett spel iform av massa olika frågor. Från sanning & konsikvens frågor till frågor om verktyg och skönhetsprudukter. Men kul var det.

Till imorgon då, vi åker till Skövde/skara på morgonen för att gå på skara sommarland. Har nästan blivit som en tradition vi gör varje sommar. Vi ska vara där i två dagar med Tovas familj. Så bloggar antagligen på Onsdag eller Torsdag igen.