Språkresa


Några bilder från Fjällbacka

Hej. Tänkte bara skriva ett inlägg nu dagen innan jag åker iväg. Ska till Brighton på språkresa och Frida, Nadia och Michaela åker också med. Så skriver inte på tre veckor inte för att jag bloggar ofta men ja. Ha det bra!
 

Göteborg, Stenungsund, skövde

Denna vecka har jag varit iväg med familjen och åkt till olika städer. Först åkte vi till Göteborg där vi gick runt i affärer, badade i en pool och gick på  liseberg. Den tredje dagen åkte vi till Stenungsund och besökte bland annat fjällbacka som var så himla fint, ska lägga upp någon bild från kameran därifrån någon dag. I stenungsund badade vi även i en stilla pool som var 37 grader varm och vill bara ha en sån nu.
De sista dagarna spenderade vi i skövde och på skara sommarland.
 
 
 
 Sommarjobbar

bild från arkivet

Hej! I skrivande stund sitter jag på mitt jobb och har rast. Passar på att blogga nu eftersom jag är så trött när jag kommer hem. Men skolan har ju slutat nu och vi har haft sommar lov i 3 veckor. Dessa veckor har jag sommarjobbat på busskontoret, då jag fått tvätta bussar och denna vecka sitter jag på kontoret och svarar i telefonen. Imorgon är det den sista dagen här så det ska bli skönt att äntligen få vara ledig.