Lördag & Söndag


I lördags åkte jag in till stan med Michaela och där gick vi runt i affärer. Köpte en klänning från Brandy Melville men inget mer. Idag har jag bara varit hemma och spelat sims, gjort min franskaläxa, stretshat (har som mål att komma ner i spagat/splitt) och snart ska jag se på filmen studentfesten. Juste har fått värsta tillbaka längtan till Brighton nu, vill tillbaka till staden och umgås med de som var på språkresa med oss.

♠ ♣ ♥ ♦

Jag älskar att titta igenom min gamla blogg och titta på gamla bilder.
När jag tittar igenom bilder från December 2012 - April 2013 så märker jag att jag endast tog svartvita bilder.
Jag har nästan bara svartvita bilder på min tumblr men använder sällan den.
Jag var väldigt osäker på om jag ville gå på Värmdö eller Kärrtorps gymnasium men är glad att jag valde Kärrtorp.
Om jag spelar sims kan jag sitta i flera timmar med det och tröttnar nästan aldrig på det.


Jag längtar redan till nästa sommar för vill göra så mycket då och vill kunna åka longboard ute utan att frysa.
När jag hittar ett nytt band/låt/album som jag gillar så lyssnar jag om och om på det tills jag tröttnar.
Jag vill spara massa pengar så att jag kan resa mycket när jag blir 18 år.
Jag tycker inte att det är lika roligt att shoppa längre än vad jag tyckte för ett år sedan.
Jag börjar lätt gråta när familj/vänner är ledsna eller när jag läser sorliga texter/ser på sorliga filmer.
 

Har aldrig ätit en Big Mac på McDonalds så ska testa en när erbjudandet då man kan köpa en för 4.75:- kommer till Tyresö.
Jag har fotat jättelitte på senaste tiden. (det är därför jag har gamla bilder i detta inlägg) 
Jag föredrar popcorn framför chips men lösviktsgodis är bäst!
Jag köpte en dator till mig själv för min sommarjobbslön så nu har jag en egen (vi har alltid delat på en i min familj).
Jag har redan börjat tänka på vad jag ska önska mig i julklapp för vill ha något roligt och inte bara pengar.

 
 
 
 
 
 

tjugonde september


God morgon!
Äntligen är det den sista skoldagen för den här veckan och om några timmar har vi helg och man kan sova ut. Har varit trött varje dag hela den här veckan och känns även som om jag håller på att bli sjuk, så ska sova mycket nu innan skolan börjar igen på måndag så att jag inte har lika ont i halsen då.

Just nu har jag precis ätit klart frukost (det där uppe ↑) bestående av filmjölk, lite klickar jordgubbsylt och min flingblandning som jag gör ibland. Längtar tills det kommer snö ute och man köper hem massor av pepparkakor, för jag brukar alltid ha det i min fil på morgonen. Det är så gott! Så nu vill jag att vintern ska komma för gillar inte hösten då det blir mörkt, äckligt väder och kallare ute.

.
När jag slutade skolan idag var det ett typiskt äckligt höstväder med regn så när jag kom hem bakade jag och mamma hallon & blåbärspaj, eller jag tittade mest på. Så nu har jag ätit det och om en timme ska jag se på Svenska Hollywoodfruar.

Har ej skrivit på cirka en vecka men förra fredagen hade vi insparksfest i slakthusområdet men var jättetrött den dagen och ville helst bara ligga hemma och titta på tv. Men det var i alla fall kul där, bara lite läskigt att gå hem därifrån på kvällen.

Helgen

I fredags hade vi vårt första juridik prov och det bestod av 78 påståenden man skulle välja ut varav 26 av dom var rätt. Tycker att provet var rätt svårt men hoppas det gick bättre än vad det kändes. Efter skolan åkte jag in till stan med några i klassen och så hade vi nollning på T-centralen. Av det jag hört om nollningen så trodde jag det skulle vara jätteläskiga saker man skulle göra, men vi fick rätt lätta och mest roliga saker. Det som var synd var att mitt lag förlorade fast vi fick aldrig något straff så det var ju skönt.

Igår kväll var jag bara med Michaela, Josefine och Frida och vi sov hos över men gjorde inte så mycket. Alla vi var väldigt trötta och vi behövde gå upp rätt så tidigt i morse för Frida skulle iväg. Imorgon är det skola igen och jag orkar verkligen inte med engelska som vi har och alla läxor som jag inte gjort än.

 

Corepass

Hej, idag var jag ju såklart i skolan, vi började 9.40 och slutade 14.00 så när jag kom hem pluggade jag tillsammans med Josefine fast det blev så mycket gjort. Jag läste istället nyheter om vad Obama gör i stockholm och tittade på andra bloggar, så tror jag måste plugga klart ikväll istället. Nu har jag ätit middag och ska strax åka iväg på ett corepass, har nämligen köpt ett kort på Medley nu så att jag kan träna innomhus när det blir lite kallare ute. Så ska försöka gå på några pass där varje vecka och kanske springa på springbandet uppe på gymmet. Annars brukar jag ju köra några övningar från blogilates hemma fast tycker inte det är kul att köra dom själv och har typ gjort dom flesta. 

 

Från England


Här är några av sakerna jag köpte när jag var i Brighton. Det mesta är från Primark, New look och Forever 21. Vill verkligen åka på en till resa till England nu, typ över en helg för att shoppa mer kläder från exempel Primark för det var så billigt där.

Den andra september

Katten på gården som alltid följer efter en och brukar stå utanför vår tomt.

Sätter mig såklart framför datan när jag kommer hem istället för att plugga som jag egentligen borde göra. Jag har 45 franska glosor tills imorgon och vet inte riktigt hur jag ska lära mig alla, och på frdag har vi prov i juridik så det måste jag sätta igång med. 

Idag är det Isaks födelsedag och han fyller 13 år fast vi firade honom igår så det blir inge fika idag. Haha kommer ihåg när jag fyllde 13 år, tyckte det var as coolt och kände mig jätte stor för att jag hade fyllt "tonåring". Men när man tittar på alla 13 åringar idag så är de väldigt små, men det är säkert vi som går i 1:an i alla 3:ors ögon på gymnasiet också.

Kärrtorp


Okej, känner att jag vill blogga igen så får se om det blir fler inlägg framöver för den senaste tiden kommer det sällan upp inlägg. Men måste börja ta mer bilder då för har verkligen inte använt min kamera på rätt lång tid. 
Vad har jag gjort sedan jag senat bloggade då? Har ju börjat gymnasiet som jag skrev om sist och jag gillar verkligen min skola. Bygnaden känns som en typisk skola, det finns en ljushall där man kan umgås, spela biljard, fotbollspel, bibliotek mm. Sen finns det ju en matsal och maten är helt okej, hitills har vi fått god mat nästan varje dag och så finns det filmjölk ifall man inte gillar maten haha. I min klass är vi några som umgås och alla är jättesnälla men det finns faktist några i klassen jag inte pratat med än. Vi går i ekonomi/juridik och vi har hitills läst två ämnen jag aldrig läst förut. Det första är privatjuridik, det tycker jag är jätte intressant och just nu håller vi på med riksdagen/regeringen. Sen så läser vi även företagsekonomi just nu och det är lite mindre roligt, men kanske tycker det blir mer intressant efter ett tag. Men är nöjd med mitt val och hoppas att det kommer bli 3 bra år.