19/11Idag fick vi prata med syv om gymnasieval mm, men vet typ redan vad jag villgå för program och vilken skola.
Så fick vi även tillbaka vårat näst sista matteprov vilket det gick bra på, så nu är det bara ett till matteprov sen är det klart för den här terminen.
Tycker att den här terminen har gått så snabbt och det är typ 4,5 veckor kvar till julafton :)

Om solen lyser, hur kan det vara så kallt ute?


Imorse passade jag och Michaela på att gå ut för att fota några bilder i motljus, men det var kallt och vi behövde gå till bussen efter ett tag. Så vi får ta och gå ut någon annan dag igen.
Juste, nu har Michaela skaffat en blogg så gå in och läs den: www.milot.blogg.se

12 NovemberVad har jag gjort sen jag senast bloggade? Varit jätte trött, pluggat, haft prov, ätit godis, dansat, hade gäster i helgen så gjorde förrätt.
Ja, orkar inte blogga. Vet inte vad jag ska skriva och har inga bilder att visa. Men jag och Michaela ska typ ut och fota någonstans i stan i helgen? Så får hoppas att bloggningen blir bättre framöver. 

Idag hade vi simning i skolan vilket vi har ungefär en gång per termin. Våra lärare tror typ att vi ska glömma bort hur man simmar annars. Ska strax iväg till dansen också :)

De sista timmarna


Sista dagen på höstlovet. Bara några timmar kvar tills jag sitter i ett klass rum och längtar till nästa lov. 
Men ska spendera de sista timmarna genom att titta på Williams lista, Face off, Solsidan, Hellenius hörna och Partaj. Ska även fortsätta skriva på min lista med platser som jag vill besöka och saker jag ska göra när jag har pengar. Japp japp.

FlyIgår och idag har jag ätit massa godis, okej typ hela vecka. Känner att jag måste träna någon dag. Men dansen börjar ju nästa vecka så det är bra :)

Idag åkte vi till centrum där vi åt på subway och gick till några affärer, hittade även underkläder som var jätte billiga på H&M som jag köpte :)