18/8


Idag är det min sista lediga dag för jag börjar gymnasiet imorgon. Vill börja men ändå inte för kommer vara nervös imorgon som många andra. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, men det är sol ute just nu så tror jag ska sola en stund för har nästan tappat all färg från när jag var i Brighton. 

Eastbourne


En dag åkte vi iväg till Eastbourn där vi vandrade längst med klipporna. 

På klipporna fanns det jättemånga får och de var så söta.
 
 

Hemma!


Nu har jag varit hemma några dagar sedan jag kom hem från Brighton. Det var tre jätteroliga veckor där med roliga peroner och oftast var det bra väder. Jag bodde tillsammans med Frida och vår värdfamilj var helt okej, vi hade wi-fi och rätt bra mat men personerna i familjen pratade nästan aldrig med oss. Mitt första intryck när vi kom in i vårt sovrum var att det var as äckligt och att jag inte skulle kunna bo där i tre veckor (rummet var typ ett uterum med glasväggar och gardiner) men efter ett tag började det bli mysigt att bo där. 

På vardagarna hade vi lektioner i tre timmar och i min klass var vi två svenskar och resten italienare samt en tysk. Det var massa saker vi gick igenom som vi aldrig fått lära oss i min förra skola, så det var ju bra. När vi inte hade lektioner var det massa aktiviteter som exempel bowling, laser zone, museum, tävlingar och såfort man fick fritid passade man på att gå runt i affärer. På helgerna åkte vi iväg på dagsturer till London, Eastboure och Hastings där vi shoppade eller bara gick runt. 

Det sämsta med resan var nog att det var saker att göra hela tiden och att vi började rätt tidigt. Vi skulle lixom mötas ca 9 varje morgon och så var det aktiviteter på morgonen, förmiddagen och på kvällen. Lunchen som man fick från värdfamiljen var inte heller så bra, den bestod av en chipspåse, en macka samt en choklad så vi åt oftast på McDonalds istället :) Just nu längtar jag faktist tillbaka till Brighton för älskade den staden och här hemma är det bara dåligt väder.