Påsklov


Har nyligen tömt datan på massa bilder och hade endast dessa bilder från i helgen kvar på datan. Som ni ser så bakar i iallafall bullar på bilderna.

Hola! Idag har jag endast varit i skolan och haft so prov på hinduism och buddhism vilket gick helt okej. Har även haft syslöjd och sen slutade jag. Så nu har jag Påsklov för min skola har studiedag imorgon.
På påsklovet ska vi åka iväg och åka skidor, vi tänkte ju åka på sportlovet med det blev flyttat till nu. Så vi åker iväg imorgon och så kommer jag hem på måndag och då är jag väll bara hemma och träffar kompisar, pluggar och sover.

En del av söndagen i bilder


I Söndags så gick jag, Frida och Josefine iväg på en promenad till en skog. Frida skulle fota några bilder och så skulle hon visa att man kunde se Globen från ett berg i skogen.

Frida tyckte att det var jobbigt att gå upp för alla kullar till toppen av berget. Så när vi sätt Globen satte vi oss i snön och solade ansikterna. 

När vi kom hem var vi trötta och kalla. Så då drack vi te och varm choklad ♥


Tårttävling

Började dagen med att springa iväg till bussen för att skriva om en franska text, men när jag kom till skolan så fick jag inte göra den så det känndes rätt onödigt att stressa hela morgonen. På lunchen fick vi kycklinggryta med minimajs, bambuskott och ris vilket var väldigt gott (för att vara skolmat). På min skola har vi haft rätt dålig mat i flera månader men nu har vi äntligen fått en kock så nu är det god mat som man kan äta. 
I slutet av dagen så fick vi ha en tårttävling då man skulle göra den finaste och godaste tårtan som vår lärare skulle betygsätta. Vi hade detta som en avslutningslektion med vår svenskalärare som ska sluta imorgon. Guess what? Min, Cassandras, Michaelas, Nadias och Cassies tårta kom på sista plats. Fast den var god och vi åt mycket så man mådde illa av all grädde i slutet :)

 

blå - röd - gul - grön


Frukost



Godmorgon, äntligen är det helg och det är endast tre skoldagar nästa vecka, efter det får vi lov. Men sitter just nu och äter frukost ↑ + ser på gamla avsnitt av pll som går på tv:n just nu. 
Senare idag vet jag inte vad jag ska göra men tror att jag bara sak sitta hemma ch se på filmer/serier idag :)

När ska vintern ta slut?



Imorse började jag titta på det sista avsnittet av Pretty Little Liars, men hann tyvärr inte se klart hela för behövde springa iväg till bussen och åka mot skolan. I skolan hade vi två vanliga lektioner där vi inte gjorde något viktigt och efter det hade vi syslöjd fast kunde inte göra något eftersom jag glömt min stickning hemma. Så åkte hem och såg klart på pll. Oh my god. Längtar så mycket till nästa säsong. 

Så fina


Michaela & Josefine

Kort om idag



Kort om idag då:
Vaknade upp
Åt frukost
Gick till bussen i all snö
Hade nationella i biologi (som gick helt ok)
Åt god lunch i skolan (typ första gången på många dagar som det var god mat)
Hade lektioner
Slutade
Gick till bussen i snön

Nu är jag hemma och dricker varm choklad samtidigt som jag skriver detta + redigerar en bild. Tror även att jag ska beställa hem bilder som jag kan sätta upp på väggen i kväll annars får det bli imorgon.


18 mars

I lördags gick jag och Michaela ut tidigt på morgonen iväg till en strand där vi stog och fotograferade med ballonger. Men efter någon timme kom det folk gående där som tittade konstigt på oss så vi började gå hemåt. Senare på kvällen gick jag, Michaela och Josefine ut och fotade några till bilder i solnedgången och det var mycket kallt. Efter det mötte vi upp Frida och åkte iväg till McDonalds för att äta.

Idag hade vi en helt vanlig skoldag med massa jobbiga lektioner. Vi har fått ett nytt schema som är mycket sämre än vårt förra, fast idag slutade vi en timme tidigare. När jag kom hem möttes jag av goda färska bröd som mamma köpt hem och just nu tittar jag på en film som heter Don't say a word.


Helgen

Denna helg har jag bara varit hemma då jag haft feber och ont i halsen. Missade även ett biologi prov på fredagen pga det, men får göra det efter skolan på Torsdag. Igår fyllde jag även år, men vi fickade bara hos mormor lite snabbt. Fick en blus från odd molly och lite pengar så ska köpa några berlocker till ett armband tror jag :)

Idag är jag också hemma från skolan så passar på att göra klart en svenska uppgift. Kommer nog gå till skolan imorgon för börjar känna mig bättre nu och man missar ju så mycket när man är borta.


Melodifestivalen

Sitter och lyssnar på musik just nu och ska strax platta håret sen äta middag. Vi ska äta potatisgratäng, me love. Måste vara en av de godaste sakerna man kan äta förutom pommes frites. 
Efter middagen ska vi gå ner till några vänner och se på Melodifestivalen där, det ska även vara fler familjer där så det blir väl kul. I år är det faktist inte någon person/grupp jag hejar på. Men tror att Caroline Af Ugglas kommer gå vidare till final och kanske Anton Ewald.




Fredag

Hej hej, sitter just nu och tittar på Gladiatorena och äter godis. Har även lärt min mamma hur man använder Skype, så att vi kan skypa sen när jag åker iväg. 
Idag har jag annars hunnit med rätt mycket tycker jag. Iallafall för att jag bara är hemma. Har fotat massor, hunnit plugga en del, hjälpt Isak filma en kort film och bakat.




Några böcker som verkligen är värda att läsa:


Pojken som kalades Det - Pojken som inte fanns - Pojken som överlevde

Min frukost



Imorse började jag och Isak (min lillebror) att baka scones till frukost. Så min frukost bestod av just det: scones med nutella på. Ska börja göra en extra god frukost på fredagar för då börjar jag ändå kvart i elva. Älskar frukost och ifall jag missar att äta det på morgonen blir jag alltid sur och jätte trött hela dagen.