Movie




Ska sätta mig i soffan nu för att se på en film, det var inte så bra program/filmer på tv:n ikväll. Så ska se på Head Over Heels eller Blue Valentine. Tycker inte att dom verkar vara så bra, men får se hur dom är :/

Nadia


En av bilderna från igår på Nadia. Vet inte om jag tycker den är finast i färg eller svart vit :/

Hola, idag var det äntligen sol och klarblå himmel. Iallafall till klockan 13. Så jag la mig ute för att sola imorse, men det kom massa trollsländor och getingar så gav upp och gick bort från solstolen. Fick bara lite färg men får sola mer någon annan dag.
Så när det blev molningt på himlen passade jag på att baka jättegoda kolakakor och städa upp i mitt rum. Men nu har det hamnat kläder på golvet igen, på något mystiskt sätt o.o


Den 28 juni







Vaknade imorse av att solen hade tränkt sig in i mitt rum så jag gick upp för att äta frukost. Tog även ut Plutten ett tag på morgonen, då märkte jag att han har fått en fästing. Men vet inte riktigt hur jag ska få bort den, så får fråga mamma om hjälp senare.
Efter jag ätit lunch cå cyklade jag iväg till Nadia, vi hade tänkt spela fotboll. Men eftersom fotbollsplanen var rätt så full gick vi till Clara&co för att fika. Senare gick vi runt och fotade. Så lägger kanske upp någon bild på Nadia senare, för fick några bra på henne :)

Lalala


Hade väldigt tråkigt, så tog några bilder på mig själv. De flesta blev inte så bra, så lägger bara upp en :]

Tisdag



Idag ska jag inte göra något speciellt, så imorse cyklade jag ett tag och har precis gjort mannagryns gröt som jag strax ska äta upp :)
Ska nog se på pretty little liars efter det, har endast några avsnitt kvar tills jag kommit till säsong tre.



Little brown bird



Kamera/objektiv: Canon eos 1100d, canon lens ef 200mm 1:2.8

Såpbubblor


Blue dress



Vid elva imorse åt vi snabbt frukost och sedan åkte vi iväg till Norrtälje för att gå på ett dop. Så jag hade på min klänningen på bilden, men det blev lite kallt eftersom vi var ute en stund och det regnade då och då. 
Nu är vi iallafall hemma och jag ska sätta mig ner för att se på en film och äta godis :)

Prästkragar


Istället för att ha en midsommarkrans på huvudet, har jag en midsommarkrans på armen.

Midsommar




Idag är det middsommar och min familj ska inte göra något speciellt. Vi ska först äta lunch och sedan gå ner till slottet och fika. Ikväll ska mammas kompis komma hit och äta middag + efterrätt :)
Har även gjort ett armband gjort av blommor som jag kan lägga upp här sen. 


övernattning


Mat från i Lördags.. (bildbrist)

Idag har jag tittat på flera avsnitt av Pretty little liars, så är väll snart med andra säsongen. Annars har jag varit med Josefine och Michaela idag.

Ikväll ska dom sova över hos mig, så vi ska se på någon film vid 22. Tror den heter True grit. Får se om den är bra eller inte :)



Sommarlov




Igår hade vi skolavslutning på skolan. Woho för det! Vi fick våra betyg, lärarna pratade, rektorn pratade om 9:an, elever sjöng och alla var glada. Blev nöjd med mina betyg och fick lite pengar till sommaren, fast ska försöka höja betygen lite till, så blir det perfekt :)
På kvällen grillade jag och några kompisar vid en sjö, vi grillade korv, åt godis och bara var.

Ikväll ska min morbror och några andra komma hit och äta middag, efter middagen ska jag gå ut och möta Nadia. Så får se vad vi hittar på :)

det eller det

sommar eller vinter
höst eller vår
alltid sol
eller alltid regn
bada eller sola
glass eller godis
tv eller data
ringa
eller sms:a
sjö eller hav
vit eller svart
gul eller rosa
hund eller katt
behöva vara arbetslös hela livet eller behöva arbeta hela livet
läsk eller vatten
jordgubb eller choklad
film eller serie
sommarlov
eller jullov
födelsedag eller julafton
varmt
eller kallt
fotboll eller hockey
sandstrand eller klippor
bada eller duscha
ryggsäck eller väska
action eller drama


Last day



Godmorgon, idag är det sista dagen i skolan för imorgon bitti har vi avslutning. Idag har vi en årlig tävling där olika klasser i skolan tävlar mot varandra i en stafett. Så hoppas min klass vinner! 

Har inte så mycket mer att skriva än det. Tittar på spiderman just nu, men ska gå iväg till bussen om ungefär 6 minuter..


Kvälls promenad på stranden



2012-06-12



Idag paddlade vi kanot. Det gick bra för mig och Michaela men när vi kom till en ström blev det mycket svårare och vi mötte en annan klass i strömmen, så det var svårt att komma förbi. Efter paddlingen tog jag en buss till skolan och där fixade jag och några andra iordning till 9:ornas lunch, sedan fick jag och Nadia rulla ihop ungefär 200 rostbifs bitar var. Så hade rätt ont i armarna när jag gick hem.

Nu när jag varit hemma har jag tittar på två avsnitt av Pretty little liars och lockat mitt hår. Vet inte om jag vill ha håret lockat eller plattat på Torsdag (skolavslutningen).  Svårt beslut...


Sveriges nationaldag



Bilder från Sveriges nationaldag.

A black cat




picture



Längtar tillbaka till mallorca redan, för det var rätt så varmt där när vi var där och här i sverige är det inte mer är 20 grader. Det var ungefär 27-34 grader när vi var där och det var oftast sol, det var molningt någon dag. Men tycker att en vecka ändå räcker och om vi skulle åka två veckor skulle det nog bli långtråkigt efter ett tag :/

Har flera bilder därifrån som jag kommer läga upp här senare :)

____________________________________________________________________________________________________________

Idag hade vi skola. Vi började tydligen 10 idag men jag och några fler trodde att vi började 8.30 så jag han städa ut mitt skåp och lämna tillbaka massa böcker innan klockan 10. Sen fick jag gå hem. Väldig slapp dag tycker jag.

Imorgon ska vi paddla kanot, det ska bli roligt. Efter paddlingen skulle vi vandra men jag ska ta bussen tillbaka till skolan för att servera mat till 9:orna som har en årlig lunch imorgon. Nadia ska också göra det, så vi slipper vandra :)


Dotted shorts




Kom hem från mallorca i lördags, men har inte haft lust att blogga något sen dess.
Så jag kommer väll börja blogga lite mer när skolan slutat, då jag har mer tid och kan fota mera :)

På bilderna ovanför är ett par prickiga shorts jag fick med mig hem från resan. Tycker att de är rätt så söta och de var inte så dyra. Köpte även en lång svart klänning som jag kan använda när jag åker till Italien.

Red roses




Old pictures


Blandade bilder från min gamla blogg, de flesta bilderna är från 2010-2011 då jag inte hade min systemkamera :)


Favoriter ur garderoben



Detta är fyra favoriter ur min garderob, finns några till kläder som egentligen skulle vara med här. Fast dom ligger i resväskan.


Färg



Här är några väskor/skor/shorts som jag skulle vilja ha :)
Allt är från Zara, Scorett och Topshop.


Fyra favoriter



favoritbutiker?
Zara, Hollister, Bik bok, vero moda. Vet inte vilken som är min favorit, gillar alla :)

favoritperson?
De personer som jag brukar vara med i skolan och på fritiden, det finns inte bara en person.

favoritplagg i din garderob?
Mina lila shorts från H&M eller en stickad t-shirt från zara.


ditt godaste mellanmål?
Tycker att fruktsallad är riktigt gott, men även smörgåsar med räkost :)


Hittade listan på Fridas blogg.


Globe



Idag hade vi ändrat schema i skolan. Först hade vi hemkunskap, där vi bakade kakor och efter det hade vi matte prov. Jag tycker att provet var väldigt lätt, så får hoppas att det gick bra för mig. På sista lektionen var det ett projekt arbete som vi började med. Fast jag kommer inte vara med på det nästa vecka för jag åker ju till Mallorca imorgon bitti.
Så just nu skriver jag några tidsinställda innläg som kommer upp lite då och då :)