sweetHola, idag stannade jag hemma från skolan pga av ont i magen och illamående så då han jag skriva klart några uppgifter och läxor som ska in snart. Annars såg jag det lilla råddjuret på bilden där uppe idag och så har jag lagat amerikanska pannkakor. 
Nu hade jag tänkt se på de nya avsnittet av gengångaren på svtplay. Det är en fransk serie som är rätt skum, men titta på den för den blir bra efter några avsnitt :)

shadow

Euw fult men passade på att göra en gif av bilderna när jag skulle fota något med skuggor. Jag och några andra (vi är inte så många) har en blogg där vi har tema varje vecka då man ska fota något som passar till temat. Ni kan gå in och titta på den om ni vill (www.veckansfoto.blogg.se) men vi har nyligen startat den så finns inte så mycket där.

Idag var jag i stan med två vänner och jag skulle leta efter några kläder, för jag behöver verkligen det (får typ panik varje morgon då jag inte har något att ta på mig). Fast jag hittade såklart inget, har inte hittat något de senaste gångerna jag varit och handlat :/

Släktträd

släktträd bestående av fyra personer, ska leta efter bilder på min mormor/morfar/farmor/farfar också.

Frukt


My roomFlyttade min säng igår kväll, så den ligger mot väggen igen. Nu är det alltså mer utrymme i mitt rum vilket det inte var innan :)
Ska även beställa flera fotografier som jag kan sätta upp på min vägg och köpa några krokar så jag kan hänga upp kläder istället för att slänga dem på golvet.

sjuttonde januari

Hej! Igår åkte jag och Cassandra iväg till en gymnasieskola i stan och var där och tittade hur deras skola var. Jag trodde att skolan skulle vara jätte bra men tyckte den låg under mina förväntningar. Så tror den hamnar lite lägre på min gymnasielista.
Idag fick jag och Michael atvå varsina biobiljetter av våran rektor, för han hade lovat oss det eftersom vi hjälpte till att duka och fixa inför lärarnas julbord innan skolavslutningen. Så ska kanske gå och se på sista twilight filmen, för har inte sätt den än :/


Elev för en dag


Bild från Österlen i sommras

Nu har jag nästan gjort klart min läsläxa där man ska svara på massa frågor från en dikt och en novell. Jätte jobbigt men snart klar :)
Imorgon skulle vi egentligen till Tyresö Gymnasium med klassen för att lära oss mer om alla linjer och inriktningar. Men jag och Cassandra ska iväg till ett annat gymnasium imorgon och gå på elev för en dag, så då får jag se hur den skolan är :)))

Red lips


Haha, ett rött läppstift från H&M som jag köpte förut. Var inte så jätte bra men helt ok.

Om en månad är det alla hjärtans dag, gissa vem som kommer vara ensam?Idag kom jag hem från skolan runt halv 4 så nu har jag suttit och tittat på några avsnitt ur en ny serie jag börjat följa. Snart ska jag äta middag sedan ska jag åka till simhallen för att simma. Vi har ju fått en ny simmhall här i Tyresö eftersom den vi hade förr har funits i massa år. Så nu har vi äntligen en ny fräsch simhall med ett bra gym. Så tror jag ska köpa ett gymkort där när jag blir 16 år :)


-


Färger


Har ingen inspiration till att fota och har inte haft något att blogga om den senaste tiden. Det blir så mörkt när man kommer hem från skolan och jag vill helst fota i dagsljus, så det blir ingen bra kombination. 
Nu har iallafall skolan börjat igen, den sista terminen på skolan jag går i nu. Har så mycket saker jag längtar efter att göra. Längtar till sportlovet då jag ska åka iväg och åka skidor, romme med klassen, språkresa och massa mer.

Litte om igår då. 
Då åkte jag och Michaela in till Hötorget för att titta i affärer. Köpte ett linne och tre nagellack. Nagellacken känns mest onödiga, vet inte riktigt varför jag köpte dom då jag inte ens behöver flera. Aja, de var fina och det oranga lyser svagt i mörker.


1 januari

Har inte orkat fota något så bilden hör inte ihop med inlägget.

Igår firade jag nyårsafton med några kompisar. Vi åkte iväg till en thairesturang där vi åt god mat och sen var vi hemma och hade det kul. Så denna nyårsafton var mycket bättre än förra årets. Sov dock på en trasig luftmadrass, så låg halvt på golvet mesta delen av natten. 

Nu är jag iallafall hemma och dricker varm choklad men ska snart gå över till min granne :)
Föresten jag har beställt en ny kamera, jag beställde den förra veckan så tror att den kommer imorgon.