ResanFörra söndagen åkte jag tidigt iväg till arlanda där alla konfirmander och ledare träffades för att vi skulle åka till Italien. När vi kom fram tog vi en buss in till ett hotell/kloster i rom som vi skulle bo på en natt. Vi gick runt i rom, åt glass, fotade och gick in i gamla byggnader och upp i ett högt torn. Andra dagen åkte vi och tittade på colosseum och tog ett tåg mot assisi. Tågresan var en av de värsta sakerna jag varit med om. Utomhus var det väldigt varmt och inne i tåget var det ännu varmare och air condition fungerade inte. Så alla satt där och svettades i två timmar.

I Assisi bodde vi på ett kloster och fick jätte god middag av nunnorna. Alltid pasta till förrätt och så fick vi huvudrätt och efterrätt. Så det var bra :)
På dagarna gick vi runt i staden, åt glas, gick till kyrkor, vandrade, solade, handlade och en dag gick vi upp på ett berg. Tror att det var tre mil men det tog ungefär 10 timmar. Var jätte jobbigt, men jag klarade det och hade träningsvärk i benen dagen efter. 
Det var en sammanfattning på den här veckan. En bra resa :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback